Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Eläinlääkäri  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rosanna
Kotisivut: http://klinikkapleasure.suntuubi.com/

20.10.2013 14:39

~KlinikkaPleasure~
On avannut ovensa.
KlinikkaPleasure tarjoaa runsaasti erilaisia hoitoja jyrsijöistä hevosiin. Halvat hinnat, ammatimaista ja ystävällistä palvelua, hoitotoimen piteet voidaan suorittaa klinikalla tai hoidettavan asuinpaikassa.
Tervetuloa KlinikkaPleasureen!
-Rosanna

Nimi: Inga
Kotisivut: http://www.ember.suntuubi.com/

26.03.2013 17:00
Heih, tulin tekemään hoitoja, anteeksi viivästys.

Ava: Reipas pikku tamma. Tarkastin, eikä mitään ilmennyt.

Rolle: Oli vähän arka mutta antoi tutkia. Terve on, löysin ruhjeita jaloista, mutta ihan tyypillisiä ovat nuorelle orille. Ei huomautettavaa.

Sparta: Oli tämäkin vähän arka, mutta pienten neuvottelujen jälkeen sain tarkastaa. Suusta löytyi hammaspiikkejä, joten raspailin pois. Suupielissä oli myös aika hurjan näköisiä ruhjeita, että suosittelen kuolainten tarkistamista / kuolaimettomuutta. Ratsastelkaa viikon verran vähän kevyemmällä ohjastuntumalla, suu tuntuu olevan aika arka paikka ruunalle.

Valo: Tamma oli mukava. Hieroin sekää ja avasin pari jumia, saattaa vähän arkoa selkää, mutta ottakaa pari viikkoa vähän löysemmin. Nautti kovasti hieronnasta.

Roina: Häiritsi vähäsen työntekoa, mutta asettui kyllä, kun rentoutui. Hieronta oli ruunan mielestä niin kiva juttu että sain kiitokseksi rapsutusta olkapäähäni :D

Speedy: Teki mielellään yhtesityötä kanssani. Jaloissa lieviä rasituksen aiheuttamia jumeja, ilmeisesti kulumia nivelissä. Ruuna liikkuu hieman jäykästi kovan rasituksen jälkeen, mutta pärjää kyllä. Suosittelen harkitsemaan ruunan jättämstä ravurin hommista pois parin vuoden sisään.

Lasku yhteensä 170v€, kiitos :)

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

02.03.2013 18:33
Hei, tulin tekemään hoitoja!

Reina: Tarkastin tamman, huomasin, että se arkoo vähän selkäänsä. Tarkkailkaa tilannetta ja tarkistakaa varusteet. Arkominen varmaan johtuu liikunnassa tapahtuneista muutoksista. Rokotukset ok.

Rey: Tarkastin, vuolin ja kengitin. Tarkastuksessa ei ilmennyt mitään, kaviot olivat vähän venähtäneet pitkiksi.

Luna: Tarkastin ja madotin. Löysin tamman takajaloista nestepatteja, jotka olivat kuitenkin pieniä. Jalat on hyvä kylmätä liikutuksen jälkeen. Tarkkailkaapa tilannetta, jos patit häviävät näin itsestään, niin kaikki on kunnossa.

Lasku yhteensä 160v€, kiitos :)

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

30.01.2013 08:13
Hei, tulin tekemään hoitoja!

Rölli: ori käyttäytyi asiallisesti. Rokotukset ok.

Vili: Oli alkuun hieman hermostunut. Rokotukset ok.

Doni: Tarkistin takajalat ja putsasin haavat. Yksi syvempi ventti löytyi oikeasta vuohisesta, siihen pyöräytin pienen kääreen, jonka voi ottaa 12 tunnin päästä pois. Muut olivat pintanaarmuja ja jalat ovat muuten ok. naarmuihin helosania ja syvempää haavaa putsataan miedolla desinfiointiaineella tarpeen mukaan.

Heka: Hieroin selän läpikotaisin, enkä huomannut mitään jumeja yms. Kovasti ruuna hieronnasta nautti.

Luihu: Oli utelias toimenpiteen aikana. Tarkistin korvat. Tosiaankin iho oli korvien alueelta punainen ja hevonen hieman arkoi korviaan. Tarkemman tarkastelun tuloksena löysin pieniä haavaumia korvista. Orin korvia on selvästi näykitty. Suosittelen seuraamaan orin tarhakaverien käytöstä ja tarvittaessa siirtämään näykkijän uuteen tarhaan, jos sama jatkuu. Korvat paranevat kyllä itsestään, viikon ajan kanattaa välttää korvien ylimääräistä koskettelua.

Lasku yhteensä 90v€, kiitos! :)

Vastaus:

Kiitos maksan (:

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

28.01.2013 12:10
Hei, tulin tekemään hoitoja!

Nero: Ori oli rauhallinen koko toimenpiteen ajan. Ruunaus sujui hyvin. Näin myöhäisen ruunauksen takia voi hevoselle jäädä vielä orimaisia piirteitä. Leikattua aluetta on tarkkailtava ja puhdistettava kaksi kertaa päivässä laimealla desinfiointiaineella viikon ajan. Annoin myös kipupiikin. Annoin myös kipulääkettä, jota annostelette pakkauksen ohjeen mukaan aamulla ja illalla kolmen päivän ajan. Jos haava märkii/vuotaa pahasti, ottakaa yhteyttä.

Lasku yhteensä 40v€, kiitos :)

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

16.01.2013 16:20
Hei, tulin tekemään hoitoja!

Late: Oli pirteä ja utelias toimenpiteen ajan. Kaikki oli ok, ei huomautettavaa, pirteä ja terve ruuna.

Leira: Oli aluksi vähän epäileväinen, mutta rentoutui lopulta. Leiralla oli hammaspiikkejä, joten raspasin ne pois. Löysin myös kyljestä pienen ruhjeen, joka oli jo ehtinyt parantua. Muuten kaikki ok.

Mico: Ruuna oli hieman rauhaton, mutta antoi tutkia. Katsoin jalat tarkasti, taivuttelin ja katsoin myös ultraäänellä. Mitään vakavaa ei löytynyt. Ruuna on ilmeisesti ollut joskus varsa, jolla on heikko takaosa. Sen lihaksisto takaosassa ei ole siis ehtinyt kehittyä emon kohdussa kuin muu vartalo. Micon lihakset takapäässä kehittyvät siis jatkossakin vähän hitaammin kuin etupäässä. Tähän suosittelisin takaosaaa vahvistavia, kevyitä treenejä. Kouluratsastuksessa väistöjä, taivutuksia ja eteen-alas ratsastusta, esteillä puomeja ja jumppasarjoja, ei mitään MM-tason esteitä ja maastoa paljon, noilla luulisi vahvistuvan tämänkin ponin takapää.

Doni: Hieroin ruunan täysin ja reippain ottein, tuntui pitävän kovasti hieronnasta. Ei mitään huomautettavaa, ruuna rentoutui täysin hieronnasta, eli liian raskaita treenejä heti hieronnan jälkeen.

Lasku tekee 140v€, kiitos!

Vastaus:

Kiitosta!

Nimi: Karol
Kotisivut: http://www.ember.suntuubi.com/

08.01.2013 10:10
Pahikselle tulin hoitoja tekemään (:

Yleistarkastuksessa ei selvinnyt mitään poikkeavaa. Ruuna oli lempeä ja vaikutti terveeltä. Sen lihaksisto on ehkä hiukan jäykistynyt, luultavasti liikkumattomuuden vuoksi. Mutta uskon, että asiat paranevat, kun sitä aletaan kouluttamaan. Kaviot ja jalat muutenkin olivat ok. Päänalue oli myös täysin terve.
Rokotukset menivät hyvin!
Hieronnan tein viimeiseksi, jotta hevoselle jäi varmasti hyvä mieli koko toimituksesta. Se nauttikin täysin siemauksin. Hieroin sen läpikotaisin. Arimmat paikat tuntuivat olevan kaula ja takajalat, niitä hieroessa piti vähän luimistella.

Lasku on sen 70v€.

~Karol


Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

01.01.2013 12:39
Hei, tulin tekemään hoitoja!
Neronleimaus: Ori käyttäytyi asiallisesti koko toimenpiteen ajan. Raspailin hampaat ja uusin rokotukset, muuten kaikki ok.

More Speed: Ruuna seisoi nätisti paikoillaan koko toimenpiteen ajan. Jaloissa tuntui olevan pientä jäykkyyttä, samoin selässä, mutta johtunee kenties vain hieman epäsäännöllisestä liikunnasta. Jos alkaa näyttää ontumisen tai kivun merkkejä, tilailkaahan lisähoitoja. Tältäkin raspasin hampit ja uusin rokotukset.

ST Fabulous Night: Tamma oli kiinnostunut touhuistani. Tälläkin kaikki ok, suosittelisin ehkä hieman lisärehuja, sillä tamma näyttää hitusen laihalta. Liikunan määrää ja raskauttakin voi vähentää, jos vielä laihtuu tuosta. Hampaat ja rokotukset tältäkin katsoin.

Lost Hunter: Ori tuntui pitävän hieronnasta kovin. Selkä oli kiitettävässä kunnossa ja koko hevonen tuntui huippukuntoiselta. Rento ja reipas polle on. Hieroin vain keyvyesti rentoutushierontaa, sillä selästä ei ole mitään erikoista huomautettavaa.

Lasku yhteensä 120v€, kiitos!

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Karol
Kotisivut: http://www.ember.suntuubi.com/

22.12.2012 20:30
Hoitoja tulee Idithin hepoille (:

Rommi:
Ori tunsi minut entuudestaan ja käyttäytyikin todella asiallisesti. Päällisin puolin Rommi vaikutti terveeltä ja elinvoimaiselta, jokseenkin vanhuus näkyi siinä kuitenkin. Yleistarkastuksessa ei ilmennyt siis mitään kauhean poikkeavaa. Tarkastin Rommin jalat ja huomasin, että toinen takajalka on edelleen paljon huonompi, kuin toinen. Kuvautimme jalat ja totesin oitis, että Rommi kärsii nivelrikosta. Se on melko yleistä ja oletan, että se on lähtenyt pahentumaan onnettumuuden jälkeen. Rommi on jo vanha hevonen, mutta nivelrikko ei vaikuta sen ratsastuskäyttöön(jonka oletan olevan melko pientä). Tietysti tulee huomioida hevosen tarpeet. Ontumista ja kompurointia saattaa esiintyä. Jos ilmaantuu pahempia ja kivuliaita ongelmia, voit ottaa yhteyttä.
Hieroin Rommin kokonaan. Ori nautti toimituksesta.
Madotus meni hyvin!

Pami:
Hiukan pullea tamma, suosittelen lisäämään liikuntaa pikkuhiljaa. Muuten terve, hyvät silmät ja korvat. Melko kiltti käytös.
Madotus meni alkuhankaluuksien jälkeen hyvin (:

Lasku on sen 160v€!

~Karol

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

11.12.2012 18:40
Tulin tekemään pyytämänne hoidot!
Bamilla: Aasitamma ei edes viitsinyt kiinnittää minuun huomiota, yhden kerran se taisi minuun vilkaista, en ole varma :) Aasilla kaviot oliat ylipitkät, vuolin ne oikean mallisiksi, kengittäjän kannattaa vielä tarkistaa. Kaikin puolin muuten ok, liikutusta kaipaisi kylläkin, ettei pääse lihomaan, huomasin tamman isohkon mahan.
Jalat hieroin läpikotaisin, hyvässä kunnossa ovat tamman jalat, ei yhtään moittimista.
jökull: Aasruuna pyöritteli korviaan, mutta muuten oli ihan paikoillaan, taisi välillä nukkuakin. Ruunakin on päässyt vähän lihomaan, eli reipasta liikutusta vaan. Vasen silmä lisäksi vuosi, sitä kannattaa huuhdella keitetyllä vedellä ja jos ei parane, niin uutta hoitoa vaan tilaamaan. Jöröllä oli myös oikeassa lavassa arkuutta. Muuten kaikki ok.
Jalat hieroin tältäkin ja samassa yhteydessä lavan. Lapa oli ilmeisesti jumissa ja sain tehdä aika työn sen avaamiseksi. Jalat olivat myös pikkuisen jäykät, mutta hyvin pehmenivät pikku pyörittelyllä. Suosittelen nyt paria lepopäivää ja kävelytysä siinä yhteydessä. Sitten kevyttä koulu- ja puomitreeniä viikon ajan, niin ei tule uusia jumeja.
Liuhuletti: Ori oli kiltisiti, katseli vain touhujani. Matolääke meni vauhdilla, vaikka ori ei tykännytkään itse toimenpiteestä kovinkaan paljoa.
ST Vilikko: Ori vähän hötkysi, olisi kovasti jo halunnut jatkaa matkaa, mutta jaksoi kyllä sen aikaa, kun sain toimenpiteen valmiiksi. Ori irvisti hassusti, kun annoin matolääkkeen, mutta ei pahemmin vastustellut.
only Factor: Ruuna oli rauhallinen ja kuuliainen, ei välittänyt oikeastaan mistään, mitä tein. Haava oli pintaruhje, ilmeisemmin loimi suojasi sen verran hyvin, että pahempaa ei sattunut. Pyyhäisin haavaa desifiontiaineella, helosan riittää kyllä kotihoitoon. tarkastakaapas laidun, ettei löydy törröttäviä nauloja tms. kun loimi oli niin pahasti revennyt.
ST Fabulous Night: Tamma oli rauhallinen mutta utelias. Tein taivutuskokeen ja pyysin myös juoksuttamaan ja ratsastamaan tammaa joka askellajissa. Paikansin kipeän kohdan vasempaan vuohisniveleen, ilmeisesti koukistajajänteet ovat venähtäneet, kun takajalka on joutunut kantamaan liikaa painoa (esim. hypyn ponnistusvaiheessa). Vuohista kannattaa kylmätä treenin jälkeen ja treenit pidettävä rauhallisina, ei hyppäämistä seuraavaan viikkoon. Jos ontuminen tämän jälkeen vielä jatkuu, niin tutkitaan jalka tarkempaa.

Lasku tekee yhteensä 320v€, kiitos!

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Inga
Kotisivut: http://ember.suntuubi.com/

01.12.2012 13:46
Hei, tulin tekemään hoitoja hevosillenne!
More Speed: Ruuna oli koko ajan kiltisti paikallaan, eikä suuremmin kiinnittänyt huomiota työskentelyyni. jalka-asennot ovat ok, samoin kaviot, takasissa hienoista lihasjännitystä, mutta kevyellä lumihankitreenillä aukeaa kyllä.

Heckle: Utelias ruuna, täytyy sanoa, olisi mielellään auttanut minua tutkimuksissa :) Jalat ok, vasemmassa etusessa oli kenkä irtoamassa joten kiinnitin sen.

ST Fabulous Night: Tamma oli aluksi vähän aran tuntuinen, mutta rentutui pian kun vähän aikaa juteltiin ja tamma sai haistella minua. Jalat hieroin perusteellisesti, pientä jäykkyyttä tuntui olevan etenkin etujaloissa. Kaulan ja sään alue samoiten oli aika jumissa. Taka-osa on todella hyvässä kunnossa, ilmeisesti tammalla on hypätty paljon. Suosittelen tähänkin hankitreeniä ja reipasta kouluratsastusta viikon ajan.

Ronal Point: Ruuna heilutti kovasti päätään tutkimuksen aikana, ilmeisti silmä oli hieman arka. Tarkistin pään yleisesti, suussa hammaspiikkejä, raspasin pois, muuten ok, oikean silmän punoitus johtui roskasta, joka oli jo itsenäisesti silmänesteen mukana tullut pois.

Lasku yhteensä 180v€, kiitos.

Vastaus:

Kiitos, maksankin (:

Nimi: Monica
Kotisivut: http://klinikkakalypso.webs.com/

01.12.2012 01:04
Moikka! Olit jokin aika sitten pyytänyt hoitoja, täältä tulee :D

More Speed:
Madotus: Speedy oli todella kiltisti, ja madotus vaikuttikin olevan sille jo ihan tuttua puuhaa. Hetken vastaan laitettuaan suostui ottamaan lääkkeen mukisematta.

ST Dame Fortune:
Madotus: Tarakin oli melko rauhallinen, kunnes madotus alkoi. Sitten se alkoi temppuilla ja sain oikeasti hetken taistella sen kanssa ennenkuin taipui minun tahtooni.

Slavmyj:
Hampaiden raspaus: Late oli melko kiltti, mutta ei se silti hampaiden raspauksesta pitänyt, johon protestoikin hieman kuopimalla lattiaa.

Ronal Point:
Kokovartalohieronta: Roina oli aika lailla vekkulimaisella päällän, mutta ei sitten hirveästi oikeasti temppuillutkaan, vaan pikemminkin vaikutti pitävän hieronnasta.

Lost Hunter:
Kokovartalohieronta: Antti oli myöskin aikamoinen säheltäjä ajoittain, mikä tietysti hankaloitti hierontaa. Kuitenkin pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, mitä milloinkin tehdään, eikä ori vain riehunut käytävällä.

-Monica
Klinikka Kalypso

Ps.Muistathan maksaa?!

Vastaus:

Kiitti maksan!

Nimi: Monica
Kotisivut: http://klinikkakalypso.webs.com/

28.09.2012 15:35
Moikka! Pyysit hoitoja hevosillesi :)

More Speed: Oli varsin kiltisti koko ajan, eikä temppuillut laisinkaan. Se tutki kamojani uteliaasti, ja hetken kuluttua sen mielenkiinto vain muutti kohdettaan, muihin tallin tapahtumiin. Kavioiden vuolu, joka tälle suoritettiin, sujui hyvin ja helposti, joten työ oli nopeasti hoidettu ja lopputulos hyvä.

Slavmyj: Oli myöskin kiltti ja ystävällinen ihmisille, sekä todella kiinnostunut ympöristönsä tapahtumista. Se oli kaunis ja hyvärakenteinen, lihaksikas ja muutenkin hyväkuntoinen. Siispä perustarkastuksessa ei juuri ollut mainittavaa.

ST Vilikko: Oli paljon eloisampi kuin muut, mutta silti todella kiltti ihmiselle. Siitä olinkin vain tyytyväinen, ja madotus sujui inhimillisesti ja Vili käyttäytyi siinäkin asiallisesti :) Kehut hyvästä käytöksesta!

Lost Hunter: Olikin sitten hieman tarkemmassa valvonnassa karkailunsa ja muidenkin sääntöjen takia. Puhelin sille hetken rauhallisesti, mutta tein sitten hoidon nopeasti. Taivutuskoe siis. Antti oli aluksi kummissaan, mutta liikkui kyllä ihan hyvin. Se oli hieman jäykkä aluksi, mutta vertyi nopeasti, jonka jälkeen liikkeet olivat puhtaat ja taivutus oli ok.

-Monica
Klinikka Kalypso

Vastaus:

Kiitos paljon, tulenkin maksamaan (:

Nimi: kati
Kotisivut: http://ksunny.webs.com/

24.06.2012 21:58
Tässä olisi tämä pyytämäsi hoito (29.5). Pahoittelen hoidon viivästymistä, mutta Sunnyssä on ollut hieman informaatio katkoksia hoitojen suhteen.

Fleeting Rainbown ontumatutkimuksessa ei havaittu mitään erikoista. Askel oli täysin puhdas niin taivutuksien kanssa kuin ilmankin.
Sadetanssin Jujuttimelle oli perustarkastus. Tamma olisi muuten saanut terveen paperit, mutta oikea etunen oli selvästi lämmin. Pari päivää lepoa ja jalan kylmettäminen vartti kerrallaan kolmesti päivässä auttanee. Jos vielä parin päivän kuluttua hoito ei ole auttanut, kehotan pyytämään uutta, tarkempaa tutkimusta.
Liuhuletille oli jalkojen hieronta. Takajaloissa oli lievää jäykkyyttä, mutta muuten ei ollut mitään erikoista.
Sadetanssin Esikolle ja Villikolle oli myös madotukset. Madotus meni ongelmitta eikä käyttytymisessäkään ollut moitittavaa.

Yhteensä hoidot tekivät siis 145v€. Huomasin kuitenkin, että Sadetanssin Esikko on myyty, joten Esikon madotusta sinun ei ole pakko maksaa, jolloin summa olisi 130v€.
Ja pahoittelut vielä hoitojen myöhästymisestä.

Vastaus:

Kiitos maksan (:

Nimi: Maissi

03.06.2012 13:23
Hekan allerkiatesti
Hekalla ilmeni, ette sillä ole allergiaa, mutta se kärsii liikarasituksesta. Siispä suosittelen, että Heka olisi hieman vähemmällä liikutuksella n. Viikon ajan. Jos oireita ilmenee vielä levon jälkeen, ilmoitattehan siitä Sunnylle? Kiitos!

Maissi

Vastaus:

Ok, käyn maksamassa.

©2020 # Ponitalli Sadetanssi # - suntuubi.com