Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajaksi Sadetanssiin?


// Hoitajien kaapit // Merkit //


Pyrimme Sadetanssissa siihen, että hoitajaporukkamme olisi pieni ja lämminhenkinen. Meillä hoitotoiminta pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena.

Kuinka hakea hoitajaksi?

Voit kysyä itsellesi hoitohevosta vieraskirjassa, yhdelle hevoselle otamme ainoastaan yhden hoitajan. Kannattaa kumminkin huomioida, että tahtoisimme lukea jonkinmoisen hoitokertomuksen vähintään kerran kuukaudessa, jotta hoitotoiminta pysyisi aktiivisena.

Tehtävät

Hoitajat saavat tehtäviä, joita suorittamalla keräävät itselleen virtuaalieuroja sekä merkkejä. Uusia tehtäviä hoitajan kaappiin kirjaa joko Hennu tai Viljami. Uudet tehtävät ilmestyvät aina edellisen tehtävän suorittamisen jälkeen. Huomaathan että kaapista löytyvä extratehtävä on vapaaehtoinen.

Tehtäviin kuuluu esimerkiksi:

  • hoitohevosen hoitaminen
  • liikuttaminen
  • karsinan putsaaminen
  • tallikäytävän puhtaana pitäminen
  • varustehuolto

Ratsastustunnit ja leirit

Viljamin ja Hennun pitämiä ratsastustunteja sekä leirejä järjestetään tallillamme silloin tällöin. Nämä tulevat näkyville etusivullemme, tallin ilmoitustaululle. Sitä kannattaa seurailla, sillä hoitajat saavat myös osallistua tunneille/leireille ja kerätä merkkejä itselleen. Vaikka hoitaja ei olisi saanut vielä lupaa itsenäiseen ratsastukseen hoitohevosellaan, saa hän silti osallistua yleiselle tunnille/leirille. Tunneilla hoitaja saa kokemusta ja opetusta, niinkuin missä tahansa ratsastustallilla. Lisäksi hoitajan ja hoitohevosen välinen suhde kasvaa ja yhteistä ratsastuskokemusta kertyy. Tunneille/leireille saa osallistua ilman luvan kysymistä oman hoitsunsa kanssa. Se on enemmän kuin suotavaa, sillä silloin näemme, että olet aktiivinen tallilainen.

Yleistä hoitotarinoiden kirjoittamisesta

Toivomme, että tarinat ovat realistisia ja että oikeasti ymmärrärtäisit, miten hevosen kanssa tulee toimia. Itsenäiseen ratsastamiseen saat luvan, kun olet harjoittanut sinulle annettuja tehtäviä ja tutustunut hevoseen. Hoitotarinat kirjoitetaan hoitovihkoon. Hoitovihkosta näet myös päivämäärän, johon mennessä sinun tulee viimeistään seuraavan kerran kirjoittaa. Olemme toki iloisia, mitä useammin hoitohevostasi hoidat! Meiltä saa myös lomaa pyydettäessä, mutta emme ota tallille 'haamuhoitajia'. Ilmoitathan siis jos hoitotarinan kirjoittaminen venyy? Tahdomme tallin toiminnan pysyvän aktiivisena.

Hoitamisen palkkiot

Saat hoitamisesta palkaksi virtuaalieuroja. Voit maksaa rahoilla jatkossa mm. haluamiasi ratsastustuneja tai kisojen osallistumismaksuja. Myös kilpailuihin saat osallistua hoitsusi kanssa, kunhan olet ratsastanut itsenäisesti jonkun verran hevosella ja saanut luvan osallistumiseen. Saavuttamasi merkit näkyvät omassa kaapissasi.

Hevoset jotka kaipaavat hoitajaa:

Ambassador of Love

Sadetanssin Vilikko

ST Caramel

Leira Bjalla frá Stykkishólmur

Spartacus

Ronal Point

Slavmyj

Sadetanssin Röllipeikko

Jökull

Bamilla

©2020 # Ponitalli Sadetanssi # - suntuubi.com