Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallin henkilökunta

 


// Hoitajat ja hevosenomistajat //


 

Hennu

Ikä: 22v

Hennu on Sadetanssin ponitallin omistaja ja huolehtii täysipäiväisesti kaikesta tallilla tapahtuvasta. Luonteeltaan hän on hiukan ujo, mutta rehti ja kaikkien kaveri. Hennu asuu Maken kanssa pienen matkan päässä tallilta, joten hän on usein tavoitettavissa joko tallilta tai kotoaan. Hennu huolehtii tallilla hoitaja- sekä jalostustoiminnasta sekä nuorten hevosten liikuttamisesta.

 


 

Tallimestari

Make

Ikä: 25v

Omat hevoset: Rey, Antti, Goldy

Make on tallimestarimme ja erittäin työteliäs sellainen. Hänen töihinsä kuuluu tallin siivoaminen, hevosten tarhaus ja ruokkiminen, sekä tietysti omien hevostensa liikuttaminen. Luonteeltaan Make on avualias ja usein hyväntuulinen. Jotkin ovat kutsuneet häntä 'ylpeän' oloiseksi. Aluksi hän saattaa siltä vaikuttaakin, mutta kun häneen tutustuu, niin pinnan alta paljastuu aivan jotain muuta. Make on naimisissa Hennun kanssa. 

 


 

Ratsastuksenohjaaja/valmentaja

Viljami

Ikä: 23v

Omat hevoset: Luihu

Viljami eli tutummin Viltsu on vasta äskettäin ratsastuksenohjaajaksi valmistunut nuorimies. Viltsu pyörittää Hennun kanssa hoitajatoimintaa, sillä on aiemmalta koulutukseltaan nuoriso-ohjaaja. Toisinaan hän avustaa myös Makea tallitöissä sekä liikuttaa tallin hevosia. Luonteeltaan Viltsu on määrätietoinen ja ahkera. Hän on avoin kaikkia uusia oppilaitansa kohtaan, mutta hänetä löytyy silti myös 'isällinenkin' puoli. Hänen ratsastustunneillaan ei laiskotella.

 


 

Talliapulaiset

Liinu

Ikä: 20v

Omat hevoset: Ava, Nilla

Liinu on Sadetassin pitkäaikaisin hoitaja/yksityisomistaja. Nykyisin Liinu on tallilla myös viikonlopputöissä, liikuttaa hevosia ja auttaa tarvittaessa muutenkin esimerkiksi aloittelijoiden ratsastustunneilla. Luonteeltaan Liinu on ystävällinen ja mukava, hän huolehtii kavereistaan ja toimii vastuullisesti hevosten parissa.

 

Miksu

Ikä: 19v

Miksu on Maken pikkuveli, joka on isoveljensä "pakottamana" auttamassa tallilla tallitöissä ja hevosten liikuttamisessa. Maken mielestä Miksun on hyvä oppia kunnon työntekoon eikä lorvailla kylillä kaikkia päiviä. Miksu on luonteeltaan rento hälläväliä-tyyppi, mutta on silti tallilla oppinut huolehtimaan hevosista luotettavalla tavalla. Miksun opeteltua ratsastamaan hän liikuttaakin tällä hetkellä mm. Roinaa, Spartaa ja Latea säännöllisesti viikoittain. Lisäksi Miksu on kova tyttöjen härnääjä ja onkin saanut monen tallitytön pään aivan pyörälle jutuillaan.

 

Erno

Ikä: 60v

Erno asuu noin parin kilometrin päässä talliltamme. Hän on yksinäinen miehenrähjä, joka kaipaa ystäviä ja onkin tutustunut Sadetanssin väkeen, aina hoitajia myöten. Hevoset hän tuntee kuin omansa. Sadetanssin kartassa näkyvät viljapellot ovat Ernon, mutta usein Sadetanssi saa niistä osansa hevosia varten. Luonteeltaan Erno on kovin avulias ja hyväntuulinen. Talvisin hän aurailee tiemme ja kenttämme, usein ilman erillistä pyyntöä. Aamulla herätessä saa usein olla kiitollinen, ettei tarvitse alkaa lumitöihin, sillä tienoot on niin tarkasti putsattu. Erno on usein aikaisin liikkeellä, eikä häntä usein näe tallilla. Välillä mies toki piipahtaa kylään ja jääkin sitten suustaan kiinni jonkun kanssa. Ja puheen pulpatusta riittääkin sitten vaikka kuinka kauan. Hän on myös renkimme eli ruokkii hevoset ja vie laitumelle yms. jos olemme itse poissa.

 

©2020 # Ponitalli Sadetanssi # - suntuubi.com